donderdag 22 oktober 2020

Maak kennis met de ondernemers in Heythuysen

Wijnhuis Heythuysen

Wijnhuis Heythuysen is een speciaalzaak op het gebied van wijnen, (speciaal-)bieren, gedistilleerd, delicatessen en relatiegeschenken. Hierin hebben wij een uitgebreid assortiment. Onze speerpunten zijn service en advies.

Wij zijn aangesloten bij “De Wijnproevers”. “De Wijnproevers” is een groep van 44 zelfstandige slijterijen door heel Nederland die samenwerken en daardoor een optimale kennis en inkoopkracht hebben. Wij selecteren en importeren wereldwijd de mooiste wijnen en bieden U die altijd tegen een aantrekkelijke prijs aan. Een optimale prijs/kwaliteitverhouding is waar “De Wijnproevers” voor staan. Wij hebben een uitgebreid assortiment wijn, gedistilleerd, speciaal bier, frisdrank, alcoholvrije dranken en ga zo maar door. Tevens hebben wij een ruime keuze aan verse kazen, olijven, tapenades en voorverpakte delicatessen. Mochten wij een product niet op voorraad hebben dan krijgen wij wekelijks van diverse leveranciers geleverd en zullen wij altijd proberen dit product voor U te bestellen.

Ook zijn wij gespecialiseerd in relatiegeschenken, zowel voor de particulier als voor bedrijven. Wat betreft het advies kunnen wij natuurlijk niet zonder een gedegen opleiding. Enkele personeelsleden beschikken over diverse vakdiploma’s, waaronder het Wijncertificaat en Slijtersvakdiploma. Gradje Nijssen is zelfs Vinoloog van de Wijnacademie. Heeft U een leuk menu samengesteld, dan kunnen wij U uiteraard ook van een bijpassend wijnadvies voorzien.

Waar vindt u Wijnhuis Heythuysen?

Contactgegevens wijnhuis Heythuysen

Wijnhuis Heythuysen
  Stationsstraat 9
  6093 BJ Heythuysen
0475 - 49 33 97
info@wijnhuisheythuysen.nl
www.wijnhuisheythuysen.nl