donderdag 1 oktober 2020

Maak kennis met de ondernemers in Heythuysen

Van Aerle Optiek

Van Aerle Optiek is een professionele en toonaangevende optiekzaak, gespecialiseerd in monturen, glazen, zonnebrillen en contactlenzen van alle bekende A-merken.

Een mooie nieuwe bril, een nieuw setje contactlenzen, een uitgebreid oogonderzoek door onze opticien/contactlensspecialist, bij van Aerle optiek bent u op het juiste adres! Bij van Aerle optiek vindt u een brede collectie brillen, zonnebrillen van diverse merken die momenteel modebepalend zijn. Maar naast de trendy monturen hebben wij ook een klassieke lijn met ruime keuze.

Wij laten u graag verschillende soorten monturen zien en adviseren u over welk montuur het best oogt. Ook zijn we leverancier van alle ziektekosten verzekeraars. (vergoedingen van monturen en brillenglazen)

Wij staan garant voor een persoonlijk, correcte en optimale service. Dit kunnen wij waar maken doordat onze apparatuur voorzien is van de laatste ontwikkelingen en door onze eigen werkplaats/atelier waarin wij zelf de glazen slijpen en alle noodzakelijke reparaties uitvoeren. Graag nodigen wij u uit voor een vrijblijvend bezoek en laat onze website u overtuigen van onze kwaliteit.

Waar vindt u van Aerle Optiek?

Contactgegevens Van Aerle Optiek

Van Aerle Optiek
  Dorpstraat 49
  6093 EB Heythuysen
0475 - 49 22 95
info@vanaerleoptiek.nl
www.vanaerleoptiek.nl