donderdag 1 oktober 2020

Maak kennis met de ondernemers in Heythuysen

Penders Voetzorg

Het doel om mensen weer vrijer te laten bewegen is het vertrekpunt van onze zorg. Het bieden van oplossingen voor een veelheid aan voetproblemen is ons specialisme.

Voeten spelen een essentiële rol in het voortbewegen van de mens. Een probleem aan je voeten belemmert je bij dagelijkse bezigheden en vrij bewegen in het algemeen. Penders Voetzorg, een vooraanstaande onderneming op het gebied van voetzorg in Nederland, zet zich in voor mensen met voetproblemen. Het grootste deel van onze klanten stapt niet eenmalig bij ons binnen. Zij zijn gedurende hun gehele leven aangewezen op hulpmiddelen voor het voetprobleem waarmee zij kampen.

Voor het behoud van deze goede relatie zetten de medewerkers van Penders Voetzorg zich iedere dag voor de volle honderd procent in. Dit geldt niet alleen voor de relatie met onze klanten, maar ook die met de behandelend artsen die hun patiënten naar ons doorverwijzen. Net als voor de zorgverzekeraars, die de gewenste voetzorg voor hun verzekerden bij ons inkopen.

Binnen Penders Voetzorg werken diverse disciplines samen onder één dak; (medisch) pedicure, podotherapeut en orthopedisch schoentechnicus. Daarnaast zijn er gezamenlijke spreekuren met externe partijen, zoals het Shockwave spreekuur (bij hielspoor en achillespeesklachten) met Fysio&Sport.Nu. En kunnen mensen terecht voor voetreflexologie bij Seline Beerens. Speerpunten in ons beleid zijn de multidisciplinaire aanpak van voetproblemen en verbreding van ons producten- en dienstenpakket. Professionaliteit in combinatie met een persoonlijke benadering is de basis waarop wij de voetzorg voor onze klanten willen organiseren.

Ons doel is om de bewegingsvrijheid van onze klanten te vergroten. Met onze slogan “Beweeg je vrij” geven we hier richting aan.

Waar vindt u Penders Voetzorg?

Openingstijden Penders Voetzorg

maandag
08:30 - 18:00
dinsdag
08:30 - 18:00
woensdag
08:30 - 18:00
donderdag
08:30 - 18:00
vrijdag
08:30 - 18:00
zaterdag
09:00 - 17:00
zondag
GESLOTEN

Contactgegevens Penders Voetzorg

Penders Voetzorg
  Dorpstraat 1
  6093 EA Heythuysen
0475 - 49 39 00
info@pendersvoetzorg.nl
www.pendersvoetzorg.nl