zaterdag 26 september 2020

Nieuwsberichten

Vrijmarkt en koopzondag 3 mei 2020 in Heythuysen AFGELAST

Naar aanleiding van de maatregelen rondom de Coronacrisis is de organisatie van de Vrijmarkt 2020 genoodzaakt om deze uit te stellen.
De geplande datum van 3 mei 2020 kan geen doorgang meer vinden.
Er is een voorstel ingediend om de markt te verzetten naar een ander moment in het najaar.
Hierover is afgelopen week reeds overleg geweest met de gemeente maar helaas nog geen definitief uitsluitsel.
 
We zullen u hierover zo spoedig mogelijk een bericht sturen.
 
Indien besloten wordt om de markt dit jaar in zijn geheel niet door te laten gaan zullen alle deelnemers hun inschrijfgeld automatisch teruggestort krijgen.
 
Traditioneel op de eerste zondag van mei, dit jaar op 3 mei om precies te zijn, staat het centrum van Heythuysen weer helemaal in het teken van de vrijmarkt. Dit festijn, dat in ruim 30 jaar is uitgegroeid tot een van de grootste én gezelligste markten van Midden-Limburg, begint om 11.00 uur en duurt tot 17.00 uur. 
 
Wandelend langs de honderden standplaatsen en marktkramen zult u merken dat CML (Centrum Management Leudal) weer haar best heeft gedaan er een bijzondere markt van te maken, met voor elk wat wils.
 
De meeste ondernemers hebben tijdens de vrijmarkt de winkeldeuren voor u open staan. Met bovendien, speciaal voor deze marktdag, interessante acties en aanbiedingen; sla uw slag!
 
Vermoeid? Dan kunt u op een van de vele terrassen uw dorst lessen of honger stillen om daarna uw tocht voort te zetten. Het kerkplein is omgetoverd in een sfeervol horeca-plein, maar ook op het Eduard van Wegbergplein en op het oude gemeentehuisplein kunt u genieten van een drankje, iets hartigs of een ijsje.
 
De markt is vrij toegankelijk en uw auto kunt u gemakkelijk kwijt op een van de vele gratis parkeerplaatsen. Ook zijn er een aantal bewaakte fietsenstallingen aanwezig. Zondag 3 mei: wij nodigen u graag uit voor een dagje Heythuysen op z’n best....Tot ziens!
 
Informatie voor de deelnemers:
U kunt alleen inschrijven middel het daarvoor bestemde inschrijfformulier. Inschrijven is momenteel NIET meer mogelijk. Indien er een nieuwe datum wordt vastgesteld zal de inschrijving heropend worden. 
Indien er vooraf is betaald worden de standnummers uiterlijk om 8.00 uur op de zondagmorgen van de vrijmarkt per email aan de deelnemers verzonden. U kunt dan direct uw plaats innemen zonder zich vooraf te melden bij de organisatie.
 
 
 
 
 
K = Kloosterstaat
S = Stationsstraat
G = oud gemeentehuisplein (Penders/Maurizio)
E = Eduard van Wegbergplein
D = Dorpstraat
L = Schoolstraat
M = Magdalenastraat
J = Jumbo (plein)