maandag 18 november 2019

Nieuwsberichten

Preuf Heitse 24 augustus 2019

Nog maar enkele dagen en dan is het al zo ver! 24 augustus, Preuf Heitse 2019! Het evenement in Heythuysen Centrum waar ondernemers zich samen inzetten voor de "Heitser minse" & omgeving! Een super gezellig evenement met een hapje, drankje & dansje. Bekijk de Preuf Heitse Facebook pagina en blijf je op de hoogte van alle ontwikkelingen! Want preuve, det duisse samen!

De deelnemers van deze editie van Preuf Heitse 2019 zijn: 

  • Restaurant RED
  • Ristorante Porto Maurizio
  • Café De Tump
  • Mélange
  • Wijs en koffie
  • Wijnkoperij Alex Storms

Een van de deelnemers, Mike Reijnders van Restaurant Red, licht alvast een tipje van de sluier op voor de aankomende editie van Preuf Heitse... 

"Er zal een bar- en keukenteam voor jullie gaan werken dat een samenwerkingsverband is van de deelnemende bedrijven. Van een borrelgarnituur tot ossenhaas er zal voor ieder wat wils zijn. Samen één voor Heitse" 
Wij vroegen hem ook waarom jij naar Preuf Heitse 2019 moet komen: "Preuf Heitse is een feestelijk evenement waar eenieder kan genieten van een natje en een droogje onder het genot van live muziek. En volgens hem is er niets mooier dan samen genieten en feesten"

Samen zijn de ondernemers die meedoen aan Preuf Heitse 2019, hard bezig om alles tot een groot succes te maken. Maar waarom vinden ze dit nou zo'n gaaf evenement, en waarom moet jij erbij zijn?

Ook de overige deelnemers vroegen wij ernaar. Wat is Preuf Heitse 2019 voor hen?

Helmus van Café de Tump: "Het is een mooi evenement dat bijdraagt aan de promotie voor het dorp Heythuysen. Wij willen graag saamhorigheid creëren en door samen met de ondernemers één evenement neer te zetten, kunnen we dat laten zien! Oh, en waarom jullie er allemaal bij moeten zijn? Gewoon omdat het een gezellig feestje gaat worden", aldus Helmus! 

Coen Wijers van Wijs en Koffie:  “Het is een gezellig evenement om de horeca van Heythuysen extra op de kaart te zetten voor zowel de inwoners van Heythuysen als de toeristen! Op deze manier leren we onze collega’s beter kennen en kunnen we het samen gevoel uitdragen. En natuurlijk is Preuf Heitse heel lekker en gezellig!”

Alex van Wijnkoperij Alex Storms vindt Preuf Heitse een unieke samenwerking met collega-ondernemers uit het centrum waarbij de gasten een leuke, gezellige en lekkere avond bezorgd wordt. Hij vindt het gaaf om iets verrassends te presenteren, en Preuf Heitse geeft hier de mogelijkheid tot. Dit jaar zal hij enkele natuurzuivere kwaliteitswijnen presenteren!  "De gasten kunnen op een feestelijke manier kennis maken met diverse ondernemers uit het centrum die gericht zijn op eten/drinken. Leuk samenkomen dus waarbij een feestelijk karakter wordt ondersteund door het bourgondische. Kortom er wordt aanspraak gemaakt op de geneugten van het leven" – Aldus Alex.

Maurizio en Nicole van Porto Maurizio: "Wij zijn zeer enthousiast over het evenement dat in het teken staat van “samen” hier in Heythuysen. Samen genieten van een lekker drankje en hapje met live muziek! Waarom wij meedoen? Om de passie van koken op een andere manier te laten zien dan in ons restaurant namelijk door middel van dit feest! Wij hebben er al zin in, u ook?" 

Jenny Claessen-Schroën van Mélange: “Onze slogan is 'Puur Genieten' en dat is dan ook iets dat we met Preuf Heitse samen met onze collega ondernemers naar de mensen toe brengen. Preuf Heitse is volgens ons gezellig, smaakvol en uniek! Wij doen mee aan Preuf Heitse omdat het doel van Preuf Heitse is om iedereen in een mooie setting kennis te laten maken met al het lekkers dat Heythuysen te bieden heeft, en daar kan en wil Mélange natuurlijk niet bij ontbreken. Wij zijn graag een beetje anders dan anderen en daarom is het extra leuk om dit jaar met zijn allen samen de schouders eronder te zetten. 

De vorige edities hebben al aangetoond dat het een succesformule is om mensen bij elkaar te brengen en te laten genieten van heerlijke hapjes, drankjes en gezellige muziek. Dit jaar belooft alleen nog maar mooier te worden door de intensievere samenwerking, een echt topfeestje in Heitse!" 

Als dat geen knaller wordt! Genoeg reden om te komen toch? We zien jullie graag op 24 augustus in Heythuysen! Aanvang 16.00 uur op het oude gemeentehuisplein.