zaterdag 4 juli 2020

Nieuwsberichten

Jaarmarkt vrijdag 2 augustus 2019

Traditioneel op de eerste vrijdag van augustus, dit jaar op 2 augustus om precies te zijn, staat het centrum van Heythuysen weer helemaal in het teken van de jaarmarkt. Dit festijn, dat in ruim 32 jaar is uitgegroeid tot een van de grootste en gezelligste markten van Midden-Limburg, begint om 13.30 uur en duurt tot 21.00 uur.
 
Wandelend langs de vele marktkramen wordt u verrast door straattheater, shows en ander amusement. De acts van Tante Agaath en Joey en Mikey Kromsnavel met de papegaaien zijn o.a. aanwezig. Op het plein zullen op 80 vierkante meter diverse zumba en samba dans demonstraties worden gegeven. DJ Paul Chapman zorgt voor een muzikale noot. Kortom, voor elk wat wils.
 
De ondernemers hebben tijdens de Jaarmarkt hun winkel geopend en zorgen voor diverse interessante shows en boeiende demonstraties. Met bovendien, speciaal voor deze marktdag, interessante acties en aanbiedingen; sla uw slag!
 
Vermoeid? Dan kunt u op een van de vele terrassen uw dorst lessen of honger stillen om daarna uw tocht voort te zetten. Het kerkplein is omgetoverd in een sfeervol horeca-plein, maar ook op het Eduard van Wegbergplein en op het oude gemeentehuisplein zullen diverse activiteiten gehouden worden. Op de diverse locaties is er muziek met optredens van diverse Dj’s en live bands, ondertussen genietend van een drankje, iets hartigs of een ijsje.
 
Na afloop van de markt gaat het feest gewoon door. Op diverse podia is er volop muziek, sfeer en gezelligheid.
 
De markt is vrij toegankelijk en uw auto kunt u gemakkelijk kwijt op een van de vele gratis parkeerplaatsen.
Vrijdag 2 augustus: wij nodigen u graag uit voor een dagje Heythuysen op z’n best....Tot ziens!
 
Lees ook: 

Jaarmarkt Heythuysen al jaren publiekstrekker in de zomer - De Limburger