zaterdag 25 mei 2019

Nieuwsberichten

Veteranendag Leudal 15 september 2018

Op 17 januari 2018 is de Stichting Veteranen Leudal opgericht met als doel om de maatschappelijke erkenning en waardering voor de Nederlandse (militaire) veteraan te vergroten en daarnaast de onderlinge contacten tussen veteranen en hun relaties en de sociale cohesie met de inwoners van de gemeente Leudal te vergroten.

Om dit te bereiken wordt er op 15 september 2018 een Veteranendag georganiseerd. Hiervoor wordt in het centrum van Heythuysen een “static show” met militair materieel opgesteld. Daarnaast zal er speciaal voor veteranen uit Leudal, en voor belangstellenden, door de Regiments fanfare Garde Grenadiers en Jagers van de Koninklijke Landmacht een muzikaal optreden verzorgd worden in Cultureel Centrum De Bombardon.

Wilt u een financiële bijdrage leveren, als veteraan aanwezig zijn bij het concert, als belangstellende naar het concert of op een andere manier bijdragen aan het organiseren van de veteranendag op 15 sept dan kunt u dit aangeven via het e-mailadres  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..