donderdag 1 oktober 2020

Maak kennis met de ondernemers in Heythuysen

Lemmen Tuin & Park

Lemmen Tuin en Park is al sinds 1938 (voorheen Kirkels handelsonderneming en C. Lemmen landbouwmechanisatie) de leverancier van een ruim assortiment aan tuin en park machines.

Tevens hebben we een afdeling landbouwmachines en tractoren tot ca. 60 pk. Een groot deel van ons assortiment bestaat uit A-merken, waardoor een lange levensduur van de producten kan worden gegarandeerd. Wij bieden zowel nieuwe als gebruikte producten aan. Onze producten en diensten worden onder andere gebruikt door particulieren, hoveniers, agrariërs, gemeentes, overheden en sociale werkplaatsen.

Zowel in onze Tuin-winkel als op onze website kunt u terecht voor de aankoop van tuinmachines en handgereedschap zoals bijvoorbeeld een heggenschaar, grasmaaier, zitmaaier of een kettingzaag. Wij verkopen zowel nieuwe als gebruikte tuin, park en landbouwmachines.

Voorafgaande aan de aankoop helpen wij u graag om samen het juiste gereedschap of de juiste machine te vinden. Ook na aankoop van uw product kunt u altijd bij ons terecht voor advies en service. Binnen Lemmen Tuin en Park werken technische specialisten die het onderhoud van uw product kunnen verzorgen. Wij komen uw gereedschap, tractor, machine of onderdeel zelfs bij u ophalen en brengen deze ook weer terug.

Lemmen Tuin en Park is in het bezit van het kwaliteitscertificaat COM-VCA, waardoor u uw machine, tractor of handgereedschap bij ons kunt laten keuren. Onder het menu item Service kunt u de machine aanmelden voor een onderhoudsbeurt. Wij verwelkomen u graag voor uw kettingzaag reparatie of het heggenschaar onderhoud. Zie: www.lemmentuinenpark.nl

Waar vindt u Lemmen Tuin en Park?

Openingstijden Lemmen Tuin en Park

maandag
08:30 - 18:00
dinsdag
08:30 - 18:00
woensdag
08:30 - 18:00
donderdag
08:30 - 18:00
vrijdag
08:30 - 18:00
zaterdag
08:30 - 16:00
zondag
GESLOTEN

Contactgegevens Lemmen Tuin en Park

Lemmen Tuin en Park
  Arenbos 4
  6093 ND Heythuysen
0475 - 49 12 39
info@lemmentuinenpark.nl
www.lemmentuinenpark.nl