donderdag 22 oktober 2020

Maak kennis met de ondernemers in Heythuysen

Hotel Het Anker

De “gezelligste huiskamer van Heythuysen” biedt gelegenheid tot het houden van geheel verzorgde, besloten, feesten, partijen, vergaderingen en recepties. Tevens gelegenheid voor een heerlijke overnachting, inclusief ontbijt!

Feesten en partijen
Hotel het Anker is van meerdere opties voorzien.
De huiselijke ruimte in Hotel het Anker kan worden gebruikt voor gelegenheden. De accommodatie wordt dan natuurlijk op uw wensen aangepast zodat u zorgeloos van een feest of bijeenkomst kan genieten. Door ons personeel wordt dit tot in de puntjes verzorgd. Dit natuurlijk niet alleen met een drankje maar ook met een lunch, diner of een hapjesbuffet op maat. U kunt uw eigen feest indelen naar uw eigen wensen, geef het aan en wij regelen het…
Maak gerust een vrijblijvende afspraak met ons en bespreek de mogelijkheden die “Hotel Het Anker” te bieden heeft.
 
Tevens gelegenheid tot overnachting in een van de 12 hotelkamers (26 bedden)
 
Kamers
 
Luxe kamer 
Gezellige sfeervolle luxe kamer biedt: twee comfortabele boxspring bedden, douche of bad en toilet op de kamer, flatscreen TV, bureau met gratis Wifi-internet, haarföhn en koffie/thee faciliteiten. Was- en strijkbenodigdheden op aanvraag.
Roken op de kamers is niet toegestaan.
Het uitgebreid verzorgde ontbijt staat van maandag tot en met vrijdag van 06:00 uur tot 10:00 uur voor u klaar. In het weekend is dit vanaf 09:00 uur.
 
Eenvoudige kamer 
Deze eveneens gezellige basis kamer biedt: twee comfortabele boxspring bedden, gezamenlijke douche en toilet op de gang, flatscreen TV, bureau met gratis Wifi-internet en koffie/thee faciliteiten. Was- en strijkbenodigdheden op aanvraag.
Roken op de kamers is niet toegestaan..
Het uitgebreid verzorgde ontbijt staat van maandag tot en met vrijdag van 06:00 uur tot 10:00 uur voor u klaar. In het weekend is dit vanaf 09:00 uur.
 
 

 

Waar vindt u Hotel Het Anker?

Contactgegevens Hotel Het Anker

Hotel Het Anker
  Dorpstraat 106
  6093 ED Heythuysen
0475 - 49 40 84
info@hotel-anker.nl
www.hotel-anker.nl